Bestel nu tickets voor theatercongres ‘Kijk naar Mij’ over Palliatieve zorg

Al drie jaar op rij trekken wij met trots volle zalen met het bespreekbaar maken van Palliatieve zorg. Een theateravond voor iedereen die werkzaam is in de zorg en meer houvast wil hebben omtrent stervensbegeleiding. Voor de cliënt en voor zichzelf.

Met dit bijzondere theatercongres willen wij kennis en kunde over Palliatieve zorg laagdrempelig en toegankelijk maken. Volgens ons moet Palliatieve zorg nog meer onder de aandacht komen. Door het congres te combineren met theater delen we prachtige verhalen en ervaringen met een traan en een lach.

Voor wie?

Iedereen die te maken heeft met Palliatieve zorg is van harte welkom. Van mantelzorgers en vrijwilligers tot (wijk)verpleegkundigen, (huis)artsen, apothekers en helpenden zorg en welzijn.

Programma:

Het theatercongres vindt plaats op dinsdag 29 oktober 2019 in Stadstheater de Kom te Nieuwegein. De avond begint om 18.15 uur en zal rond 22.15 uur eindigen. Het is een combinatie van verhalen, lezingen en muziek.

Gedurende  deze avond zal Sander de Hosson, ook bekend als columnist en auteur over palliatieve zorg, zijn ervaringen en inzichten delen en singer-songwriter Lisanne Spaander, bekend van het autobiografische lied Vechtersbaas, aansluiten voor het muzikale gedeelte. Het is een theateravond met een serieuze ondertoon met als doel zorgverleners meer handvatten te bieden om om te gaan met deze dankbare vorm van zorg.

De kosten van de tickets zijn 32 euro, exclusief btw.

Auteur

Gerelateerd